Welke chlamydia klachten zijn er?

Chlamydia klachten?

De chlamydia klachten kunnen in een vervroegd stadia zijn of al heel ver, zorg er daarom dus voor dat je er op tijd bij bent. Chlamydia is een niet zo’n heel gevaarlijke infectie als je er op tijd bij bent, maar het nadeel van chlamydia is dat je vaak niet opmerkt dat je het hebt. Het gevaarlijke hieraan is dus dat je chlamydia makkelijk overbrengt op je seksuele partners en hun dan ook last krijgen van chlamydia klachten.

Chlamydia klachten bij vrouwen
Zoals ik al vertelde merk je chlamydia klachten vaak niet op of heb je er helemaal geen last van. Zonder dit te weten kun je dus jarenlang rondlopen met chlamydia en andere ermee besmetten. Als je chlamydia klachten hebt als vrouw dan merk je dat je vaginale afscheiding krijgt of een branderig gevoel bij het plassen. Soms kan er voorkomen dat er vaginaal bloedverlies tussen de menstruatie periodes optreed, dat je bloed vrijkomt bij het vrijen of dat je pijn krijgt in de onderbuik.

De chlamydia klachten die je overhoudt door deze infectie zijn:

  • Mogelijk onvruchtbaarheid
  • Buitenbaarmoederlijke zwangerschap
  • Littekens

Zit de chlamydia infectie in de anus dan kan dat klachten van jeuk, pijn of zelfs slijmerige afscheiding zijn.

Chlamydia klachten bij mannen
Net zoals bij de vrouwen wordt er door mannen ook niet vaak opgemerkt dat ze chlamydia hebben opgelopen. Toch kun je het soms wel merken dat je het hebt als je last hebt bij het plassen of dat er wat afscheiding vrijkomt. Naast die klachten komen ook jeuk, pijn en slijmerigheid afscheiding voor als je geïnfecteerd bent met chlamydia. Maar toch kun je zonder klachten en zonder dat je weet dat je chlamydia hebt andere mensen infecteren.

De chlamydia klachten die je overhoudt door deze infectie zijn:

  • Mogelijke onvruchtbaarheid
  • Af en toe wat afscheiding van de penis

Wil je er zeker van zijn dat je nooit last krijgt van deze klachten, test jezelf dan 1 of 2x per jaar bij de arts of koop nu een zelftest hieronder.

Klik hier om een zelftest te kopen en test morgen al op chlamydia!
One Response to “Welke chlamydia klachten zijn er?”

  1. Julene zegt:

    We have decided to open our POWERFUL and PRIVATE web traffic system to the public for a limited time! You can sign up for our UP SCALE network with a free trial as we get started with the public’s orders. Imagine how your bank account will look when your website gets the traffic it deserves. Visit us today: http://voxseo.com/traffic/

Leave a Reply